Πως χρησιμοποιείτε το καστορέλαιοΘαυμάσιο έλαιο βάσης – ποιο είναι το έλαιο που προσδίδει καλύτερη υγεία και αναβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Το φυτικό έλαιο που το έχουν συστήσει θεραπευτές αλλά και η κοσμετολογία σε όλο τον κόσμο για την θεραπεία διάφορων θεμάτων υγείας. Η χρήση του έχει την ιστορία της πολλά χρόνια πριν και προέρχεται από την αρχαία Αίγυπτο. Οι άνθρωποι του Νείλου το χρησιμοποιούσαν για να νικήσουν κάποιες μολύνσεις στην περιοχή των ματιών και ως ένα από τα σημαντικά συστατικά για φυτικής προέλευσης συνταγές λαδιών. Η χρήση γινόταν κατά κύριο λόγο για την θερεπεία ζητημάτων της επιδερμίδας.
Ακόμη και οι Ίνκας λάτρευαν το λάδι βάσης αυτό για τις θεραπείες του ενάντια σε μικροοργανισμούς. Είχαν ανακαλύψει επιπρόσθετα ότι δίνει καταπραϋντική και θετική συνθήκη στο δέρμα.
Πρέπει να πούμε ότι στην αρχή μιας ίωσης ή και απώλειας καλής υγείας, οι μανάδες εκμεταλλευόντουσαν το ριτινόλαδο. Η αξιοποίηση του ήταν εξωτερική αλλά και ως βρώσιμο λάδι βάσης. Σε κάθε μορφή το εκπληκτικό αυτό ριτινόλαδο δύναται να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας.Ας δούμε τι είναι το ρίκινος
Το καστορέλαιο έχει την δοκιμή του από ένα εκπληκτικό δέντρο που ονομάζετα ρικινόδεντρο. Σε όψη είναι ανοικτό κίτρινο και χωρίς κάποια αποψη στην μύτη μας.
Στον διηνεκές το καστορέλαιο έχει χρήσεις σε παθήσεις του δέρματος. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με μολυσματικά μικρόβια, κακή υγεία του μαλλιού, κνησμό. Παρόλα αυτά, ερευνητές έχουν συζητήσει πλέον την ιδιότητα του στην ενίσχυση του ανθρώπινου μας συστήματος. Τώρα πρέπει να συζητήσουμε ότι τα πολλαπλά οφέλη έχουν παλιά ιστορία αφού μιλάμε για ένα αγαθό με σημαντική και εξαγωγική ιδιότητα που εμπορεύτηκε από τα την αρχή του. Η αιτία που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο είναι ότι έχει ιδανική σύσταση. Εσωκλύει περισσότερο από 89% τριακυλογλυκερόλες και η υπόλοιπη ποσόστοση της σύστασης του ολοκληρώνεται από μονογλυκερίδια και φωσφολιπίδια.
Τούτα τα λιπαρά είναι θετικά λιπίδια που προσδίδουν ιδιαίτερες θεραπείες και τόνωση του ανοσοποιητικού μας. Τούτη η σύνθεση σε λιπάκια το αποδεικνύει ως ένα από τα κατάλληλα έλαια για ίαση. Προσφέρει την μεγαλύτερη σύσταση σε μονολιπίδια. Δεν συστήνεται ωστόσο να παραβλέψουμε την συγκέντρωση του σε yianismeri.gr αμινοξέα και άλλα συστατικά. Βιταμίνες που απορροφά ο οργανισμός είτε μέσω των υποδόριων ιστών ή και από το στόμα ως υγρό ριτινόλαδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *